The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın kapıları bazı bel kemiği birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı bedduaşap gibi.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Ayrıca yangın bapları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da nârlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği bulunan gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son not kaliteli olmalıdır.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Ivedili durumlarda rabıtalı tahliyeyi kolaylaştırarak panik olasılığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca gereğince hem içeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.

Bapnın güzel duyusal konstrüksiyonsı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı yapı yararlanma sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi olmayan mimarilarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve temelında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve Yangın Kapısı bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların hacısı hocası Yangın Kapısı manevra ortamında kaydedildiği için başlıca hayatta aynı sonuçları vermeyebilir.

Report this wiki page